ZOEKEN:

北京王府半岛酒店 (Beijing Wangfu Bandao Jiudian)

Beijing – Peninsula Beijing Hotel *****

Beijing Peninsula (1)Het Peninsula Beijing  is onmiskenbaar een van de beste hotels in de Chinese hoofdstad. Het hotel is geopend in 1989 en recent zeer grondig gerenoveerd. In de architectuur zijn traditionele Chinese elementen verwerkt. Qua voorzieningen is het een zeer luxe hotel. De ligging is centraal. Het hotel ligt op loopafstand van de bekende winkelstraat Wangfujing en dus niet ver van de Verboden Stad.

Het Peninsula beschikt over 525 ruime en uitstekend ingerichte kamers en suites. Het comfort staat voorop, maar ook aan de sfeer is veel aandacht besteed, met kleine details in Chinese stijl. De voorzieningen zijn modern en geavanceerd. De kamers hebben een hardhouten vloer bedekt met tapijt, idd-telefoon, televisie met satellietzenders en video-on-demand, een breedband internetpoort, een elektronisch paneel naast het bed, een goed gevulde minibar, een kluisje, en een luxe badkamer.

Het Peninsula Beijing heeft een goed ingericht fitness centrum, een binnenzwembad, stoombaden, sauna, diverse vormen van massage en een schoonheidssalon dat gebruik maakt van Clarins producten. In het hotel is ook de Peninsula Arcade, een prestigieuze shopping mall met 50 exclusieve designer boutiques.

Het Peninsula is een uitstekende plek om te genieten van culinaire hoogtepunten. Jing is een innovatief ´Oost ontmoet West´ fusion restaurant, dat wordt gerekend tot de 75 beste restaurants ter wereld. Het Huang Ting serveert een combinatie van het beste van de Kantonese keuken met de specialiteiten van Beijing. Het is ingericht met een historische binnenhof als inspiratiebron. Daarnaast zijn er de Lobby Lounge en Bar en is er vanzelfsprekend 24-uurs room service.