ZOEKEN:

北京凯莱酒店 (Beijing Kailai Jiudian)

Beijing – Gloria Plaza Hotel ****

Beijing Gloria Plaza lobby

Beijing Gloria Plaza lobby

Het Gloria Plaza Hotel ligt een paar kilometer ten oosten van het Tian’anmen Plein, op de hoek van enkele grote wegen (Chang’an Avenue en de 2e Ringweg), en niet ver van de ambassadebuurt, de Zijdemarkt en het Observatorium. Er verblijven zowel zakenreizigers als toeristen. Het hotel heeft een goede service en vele faciliteiten.

Het hotel beschikt over 423 goed ingerichte kamers, voorzienn van airconditioning, ktv met satellietzenders, idd/telefoon, internetpoort, minibar en een goede badkamer.

Het Gloria Plaza heeft diverse restaurants. Het Sampan staat bekend vanwege de vele, verse, visgerechten, die op Kantonese wijze worden bereid. U kunt er ook Peking Eend krijgen. Het Atrium Café biedt een uitgebreid internationaal buffet en a la carte gerechten. In het hotel is ook een Koreaans restaurant.

Andere hotelfaciliteiten zijn conferentiezalen, een zakencentrum, geldwisselbalie, 24-uurs room service, een gezellige bar/nachtclub, wasserij service, fitness, een mooi binnenzwembad, sauna, schoonheidssalon, massages, winkels en een tourdesk.