ZOEKEN:

北京香江戴斯酒店 (Beijing Xiangjiang Daisi Jiudian)

Beijing – Days Inn Forbidden City ***

De Days Inn Forbidden City Beijing ligt zeer gunstig: vlakbij de Verboden Stad, de Chang’an Avenue, het Tian’anmen Plein en de bekende winkelstraat Wangfujing. Het hotel staat in een mooie, historische omgeving, in een buurt met hofjeswoningen en oude gebouwen. Op de plek van het hotel was een groot huis dat behoorde aan de krijgsheer Jiang Caozong. Na 1949 werd het gebruikt als kantoor en nu is het een aangenaam hotel, waarin een deel van het oude gebouw bewaard is gebleven. In de tuin staan een eeuw oude bomen, terwijl het ontwerp modern is.

De hotelfaciliteiten zijn o.a. het Days Café, een internationaal café-restaurant waar een buffet ontbijt en a la carte westerse en Chinese gerechten worden geserveerd, wasserij service, een zakencentrum, geldwisselbalie, fietsenverhuur en een tourdesk.

Er zijn 164 goed ingerichte kamers, voorzien van airconditioning, lcd-televisie met satellietzenders, idd-telefoon, (gratis) breedband internet, thee/koffie set, elektronische safe, en een goede badkamer. Er zijn kamers met een tweepersoonsbed en met twee bedden en ook enkele familiekamers (met zowel een tweepersoons- als een eenpersoonsbed).