ZOEKEN:

北京长安戴斯大饭店 (Beijing Chang’an Daisi Da Jiudian)

Beijing – Chang’an Grand Hotel *****

Het Chang’an Grand Hotel ligt in het zuidwesten van Beijing, vlakbij de Panjiayuan Antiekmarkt en naast de Antique & Curio City. Het hotel is in 2003 geopend. Het heeft ook enige tijd Chang’an Days geheten.

Aan het hotel vastgebouwd is het Regal Palace Theater. Hier zijn dagelijks diner-shows, een combinatie van opera, klassieke muziek en Shaanxi volkstheater.

Het Chang’an Grand Hotel Beijing heeft 27 verdiepingen en 373 kamers. De ruime kamers zijn voorzien van alle gemakken, zoals een zitje, idd-telefoon, breedband internet aansluiting, ktv met satellietzenders en in-house films, een kluisje, minibar en een uitstekende badkamer.

Het hotel heeft een prettige sfeer, zowel in de kamers als in de lobby en andere openbare ruimtes. De service is vriendelijk en adequaat. Achter de lobby is een coffeshop (tevens Westers restaurant) en een bar. Daarnaast zijn er enkele Chinese restaurants, waaronder eenn ‘fusion’ restaurant helemaal bovenin. Het hotel beschikt over een groot gezondheidscentrum, met daarin een zwembad, fitness, sauna, diverse soorten massage, kapper en schoonheidssalon.